Επίσκεψη σε Ασπροκκλησιά και Αμπελόκηπους

0
4

Συνάντηση με την πρόεδρο Μαρία Λίτσου και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροκκλησιάς,  είχαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον πολίτη» Αργυρώ Κοσκινάρη, Αγάπη Κράλη, Ηλίας Τοκατλίδης και Νατάσα Πάντου Τόλιου.Ένας Σύλλογος που πήρε ζωή ξανά μετά από αρκετά χρόνια με τεράστια διάθεση για προσφορά στον τόπο τους και συνεργασία με τον δήμο Άργους Ορεστικού.

Κοινό μέλημα, όπως ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, είναι η ενδυνάμωση του Συλλόγου ώστε μέσα από τις δράσεις του να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το χωριό, κρατώντας τους κατοίκους του ενεργούς.

Την ίδια στιγμή, στους Αμπελόκηπους βρέθηκαν οι Γιάννης Βάσσου, Κατερίνα Ζιώγα Κοντσιώτη, Μιχάλης Ζούπας, Γιούλης Γκοσνιώτης, Αφροδίτη Μπελονάκη, Γιάννης Νένος, Φώτης Τατσίδης και Θωμάς Τρυφόπουλος, συνοδευόμενοι απότον νυν πρόεδρο της Κοινότητας, Γιάννη Ζησιάδη, οι οποίοι συναντήθηκαν με μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τον προπονητή της Δόξας Αμπελοκήπων. Ενημερώθηκαν για τους στόχους και τα πλάνα της ομάδας, κατέγραψαν τα αιτήματά τους και επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά την καλή συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια με τη δημοτική Αρχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ