δημιουργούμε το μέλλον, σήμερα

Η «Προτεραιότητα στον πολίτη» δεν είναι απλώς ένα σύνθημα. Είναι η κινητήρια δύναμή μας, ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με σταθερότητα, ακεραιότητα και διαφάνεια, για το καλό του Δήμου μας. Κάθε βήμα που κάνουμε, κάθε απόφαση που παίρνουμε, είναι μέρος ενός μεγαλύτερου οράματος, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν είμαι μόνος. Η «Προτεραιότητα στον πολίτη» είναι μια ομάδα αξιόλογων και αφοσιωμένων ανθρώπων, ενωμένων από το κοινό όραμα για τον τόπο. Κάθε μια, κάθε ένας, προσφέρει τη μοναδική του προοπτική και τις ικανότητές του.

Αγαπητοί μου συμπολίτες, στον επόμενο κύκλο, σας προσκαλώ να στηρίξετε την ομάδα μας για να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία και να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά τον Δήμο μας. Mε οδηγό την εμπειρία, τη γνώση και τη συνέπεια, αλλά και νέες, καινοτόμες προτάσεις, να συνεχίσουμε να δημιουργούμε το μέλλον, σήμερα.

Πάνος Κεπαπτσόγλου
Υποψήφιος δήμαρχος Άργους Ορεστικού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΝΕΑ

Προτεραιότητα στον πολίτη: Συνάντηση με τη διοίκηση του Α.Σ. Άργος Ορεστικό

Το εκσυγχρονισμένο και ενεργειακά αναβαθμισμένο πλέον κλειστό γυμναστήριο της πόλης επισκέφθηκε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου με τους...

Σύνθημα νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Προτεραιότητας στον πολίτη»

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2023 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον πολίτη». Υποψήφιοι...

το πρόγραμμά μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

8,258ΥποστηρικτέςΚάντε Like