Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Με μοναδική προτεραιότητα τον πολίτη, τους συνδημότες και τον τόπο μας συνθέσαμε την ομάδα μας, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Άργους Ορεστικού και Ίωνος Δραγούμη.
Αξιόλογους και αφοσιωμένους πολίτες που δεσμεύονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το καλό του Δήμου Άργους Ορεστικού.
Η «Προτεραιότητα στον πολίτη» αποτελείται από μια ισχυρή και δυναμική ομάδα, που συνδυάζει την εμπειρία των παλαιών υποψηφίων και δημοτικών συμβούλων με τον φρέσκο και δημιουργικό αέρα των νέων υποψηφίων. Οι παλαιοί έχουν αποδείξει τη δέσμευσή τους στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου, ενώ έχουν αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία από τις προηγούμενες θητείες. Ταυτόχρονα, οι νέοι φέρνουν φρέσκες ιδέες και ενέργεια στην προσπάθειά τους να συμβάλλουν σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.
Με βάση τις αξίες της διαφάνειας, της ενότητας και της δικαιοσύνης, ερχόμαστε σε αυτές τις εκλογές ακόμη πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε… να δημιουργούμε το μέλλον, σήμερα. Σε έναν Δήμο που πρωταγωνιστεί πλέον σε πανελλαδικό επίπεδο και δείχνει τον δρόμο με το έργο, τον σχεδιασμό και την επιμονή του.
Υπερήφανα λοιπόν, σας γνωρίζουμε την ομάδα μας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Αναγνωστόπουλος Χρυσόστομος (Χρυσός)

Αγρότης

Γεννήθηκε στη Μηλίτσα Καστοριάς το 1959. Ασχολείται με την γεωργοκτηνοτροφία. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πάνου Κεπατσόγλου και Αντιδήμαρχος Ίωνα Δραγούμη τη διετία 2013-2014 και από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Νοέμβριο του 2021. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Σταμπουλτζή και πατέρας τριών παιδιών.

Αντωνιάδης Παύλος

Μαθηματικός MSc

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο του Άργους Ορεστικού. Ολοκλήρωσε τις σπουδές στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη διδακτική των Μαθηματικών. Για δώδεκα συναπτά έτη εργάστηκε στο ιδιόκτητο φροντιστήριο που κατείχε στην πόλη του Άργους. Το 2006 διορίστηκε ως εκπαιδευτικός, με τη διαδικασία του ΑΣΕΠ, στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα (Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού). Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού και αντιπρόεδρος και γραμματέας της ΕΛΜΕ Καστοριάς. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού, ταμίας της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Νοστίμου. Είναι δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Προτεραιότητα στον Πολίτη» από το 2019 και διετέλεσε αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής το 2022. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Μεσάικου, δασκάλα του 2ου Δημοτικού σχολείου και έχει τρία παιδιά, την Αργυρώ, την Ιφιγένεια και τον Νίκο.

Αντωνίου Βαΐα (Γιούλα)

Καθηγήτρια μουσικής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό. Είναι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Κυριαζόπουλο και μητέρα ενός παιδιού. Εργάζεται στο Δημοτικό Ωδείο του Άργους Ορεστικού ως καθηγήτρια κιθάρας και έχει οργανώσει πολλές συναυλίες και φεστιβάλ στον χώρο του πολιτισμού.

Βακόπουλος Παναγιώτης

Δικηγόρος παρ' Εφέταις

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Γιος του Γιώργου και της Θάλειας Βακοπούλου, σύζυγος της Μαρίας Τζέλη και πατέρας της Εύας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην τρέχουσα θητεία, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αιρετών Δυτικής Μακεδονίας, Γ.Γ. και αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς. Διατηρεί γραφείο στην Καστοριά, σε συνεργασία και με το δικηγορικό γραφείο του πεθερού του, Μενέλαου Τζέλη, όπου εργάζεται και η σύζυγός του. Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων. Ο Οργανισμός είναι Μέλος της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Ο.Η.Ε. (UNAcademicImpact), κατέχει Ειδική Συμβουλευτική Ιδιότητα στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του Ο.Η.Ε. (ECOSOC – UN) και αποτελεί Μέλος του Διεθνούς Δικτύου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Παιδιών.

Βασιλάκης Χρήστος

Φαρμακοποιός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό. Η οικογένειά του και η αγάπη του για τη γενέθλια πατρίδα ήταν τα βασικά κριτήρια που καθόρισαν την επιλογή του να επιστρέψει στο Άργος Ορεστικό μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του. Διατηρεί φαρμακείο στο χωριό της Ασπροκκλησιάς και θεωρεί πως τα ελληνικά χωριά είναι ο ζωτικός πνεύμονας της Ελλάδας. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Έλενα Μοσχάκη και μαζί έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι τρισήμιση ετών. Στα σημαντικότερα στοιχεία του βιογραφικού του περιλαμβάνονται τα εξής: • Απόφοιτος Φαρμακευτικής σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης • Ιδιοκτήτης φαρμακείου Ασπροκκλησιάς • Ιδιοκτήτης διαδικτυακού φαρμακείου (e-shop) • Σπουδαστής Φαρμακευτικού managment & marketing Eθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών • Εκπαιδευτής Ενηλίκων σε δημόσια δομή Δ.Ι.Ε.Κ. • Πιστοποιημένο μέλος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (τμήμα πρώτων βοηθειών) • Κάτοχος πιστοποιητικού BLS (βασική υποστήριξη ζωής, Κ.Α.Ρ.Π.Α. και χρήση αυτόματου απινιδωτή) • Νυν πρόεδρος του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ τα τελευταία 3 χρόνια και επί 10ετία μέλος του Δ.Σ. της ομάδας Θεωρεί πράξη τιμής και εμπιστοσύνης την πρόταση του δημάρχου Πάνου Κεπαπτσόγλου για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές με την ιδιότητα του υποψηφίου.

Βάσσου Ιωάννης

Αστυνομικός

Γεννήθηκε το 1972 στη Μηλίτσα όπου και μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Κόντου με καταγωγή από το Άργος Ορεστικό και είναι πατέρας δύο υπέροχων παιδιών, μιας κόρης 22 ετών και ενός γιου 19. Είναι εν ενέργεια αστυνομικός από το 1999 και υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς. Η γνώση και η κατανόηση των προβλημάτων του τόπου μας έχει καταστεί δυνατή λόγω της καθημερινής επαφής του με τον κόσμο, είτε μέσω των υπηρεσιακών του καθηκόντων, είτε μέσα από τη συμμετοχή του στα κοινά. Η διάθεση και επιθυμία του για το καλύτερο, η ανάδειξη του τόπου μας, η πορεία στο αύριο, η παρακαταθήκη στα παιδιά μας, το αποτύπωμα στην εξέλιξη των δυνατοτήτων και τέλος η ανάδειξη του Δήμου ως «τοπόσημο» αυτού του τόπου αποτελούν κάποιους από τους λόγους που γέννησαν την ανάγκη του να συμμετέχει και να ενισχύσει την προσπάθεια του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον πολίτη» και τον Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου.

Βραγγάλα Αλεξάνδρα

Δικαστική υπάλληλος Πρωτοδικείου Καστοριάς

Γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό. Είναι κόρη του Παύλου Βραγγάλα και της Κυράτσας Σκραπαρλή. Φοίτησε στο Τμήμα Φυσικής του Α.Π.Θ. και από το 2006, μετά από συμμετοχή στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2004, εργάζεται στο Πρωτοδικείο της Καστοριάς, όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα στο Ανακριτικό Γραφείο αυτού. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γόνων Βράχου και Γραμματέας του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Καστοριάς. Μιλάει άριστα την αγγλική και ικανοποιητικά τη γερμανική γλώσσα. Είναι παντρεμένη με τον τοπογράφο-μηχανικό Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο και μητέρα δύο παιδιών, του Μιχάλη και της Παυλίνας.

Βράκας Δεληγιάννης Θωμάς

Επιχειρηματίας

Ο Θωμάς (Δεληγιάννης) Βράκας γεννήθηκε το 1961 στο Βογατσικό Καστοριάς και έζησε 20 χρόνια μετανάστης στην Μελβούρνη Αυστραλίας. Είναι τελειόφοιτος του λυκείου Άργους Ορεστικού, ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Το τσιπουράδικον του Θωμά» και χοροδιδάσκαλος για περίπου 35 χρόνια σε Ελλάδα και Αυστραλία. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Καλλιτεχνικού Ομίλου Νέων Βογατσικού το 1982, καθώς και ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Α.Π.Ε.Σ. Ομόνοια Βογατσικού το 2016.

Γιοβάνης Νικόλαος

Χειρουργός Οδοντίατρος

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1969, γιος του Στέφανου με καταγωγή από την Ολυμπιάδα Εορδαίας και της Νίτσας το γένος Κόντου, μικρασιατικής καταγωγής, από το Άργος Ορεστικό. Αποφοίτησε από το Λύκειο Άργους Ορεστικού και κατόπιν από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών στην Περιοδοντολογία και ιδιωτεύει ασκώντας την οδοντιατρική από το 1996. Είναι γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καστοριάς καθώς και μέλος του Μικρασιατικού Συλλόγου «Η Κύζικος» Άργους Ορεστικού, τον οποίο υπηρέτησε κι από τη θέση του προέδρου. Παντρεμένος με τη Βασιλική Χατζοπούλου, νυν παιδίατρο του ΚΥ Άργους Ορεστικού είναι πατέρας δύο νέων, του Στέφανου και του Γιώργου.

Γκουλέκας Βασίλειος

Δικηγόρος

Είναι γιος του Νικόλαου Γκουλέκα και της Ελένης Ζουρνατζή. Γεννήθηκε το έτος 1993. Μεγάλωσε και ζει στο Άργος Ορεστικό. Αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με έδρα την πόλη της Κομοτηνής, το έτος 2016 και ξεκίνησε την πρακτική του άσκηση στο επάγγελμα του δικηγόρου. Από το έτος 2018, οπότε και έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ασχολείται ενεργά με τη μάχιμη δικηγορία, διατηρώντας προσωπικό δικηγορικό γραφείο. Τυγχάνει εγγεγραμμένο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς, αλλά και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ως άνω Συλλόγου κατά τα τελευταία δύο έτη, διατελώντας τον Ταμία αυτού.

Εμμανουήλ Χρήστος

Τραγουδιστής

Γεννήθηκε στην Καστοριά και κατοικεί στο Κωσταράζι. Είναι παντρεμένος με την Αγνή Μανώλη και έχουν δύο παιδιά και δύο εγγόνια. Ασχολείται με τα κοινά από το 1990 σε διάφορες θέσεις της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος Κωσταραζίου, αντιπρόεδρος κοινότητας Κωσταραζίου, πρόεδρος τοπικού διαμερίσματος Κωσταραζίου, δημοτικός σύμβουλος Ίωνος Δραγούμη, δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού. Είναι επαγγελματίας τραγουδιστής και είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Καλλιτεχνών Επαγγελματιών Τέχνης και Πολιτισμού.

Ευθυμιάδου Βολογιάννη Ζαχαρούλα

Πολιτικές Επιστήμες

Γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1981 στο Άργος Ορεστικό όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Βολογιάννη από το Κωσταράζι και είναι μητέρα δύο παιδιών του Κωνσταντίνου και του Οδυσσέα. Αποφοίτησε από τη σχολή Πολιτικών επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής Αθηνών με εξειδίκευση στη Δημόσια Διοίκηση. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως υπεύθυνη πωλήσεων στα Οpen 24 Θεσσαλονίκης, στον όμιλο της Εurobank, καθώς και σε εταιρείες με διαφορετικά αντικείμενα πωλήσεων. Την πενταετία 2013-2018 μετανάστευσε στην Γερμανία, όμως, για να στηρίξει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της επέστρεψε στον τόπο που μεγάλωσε και αγάπησε η ίδια. Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Επειδή το μέλλον δεν ανήκει στα παιδιά αλλά είναι τα ίδια τα παιδιά, αυτό αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο για να είναι υποψήφια με την παράταξη του Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου ενός ανθρώπου με όραμα και ιδανικά.

Ζιώγα Κοντσιώτη Αικατερίνη

Απόστρατος Αστυνομικός Νέας Υόρκης, Εγκληματολόγος

Κατάγεται από τον Γέρμα, όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου και έζησε για πάνω από 20 χρόνια. Το 2019 επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα με την οικογένεια της με πολλή αγάπη και αισιοδοξία για την πατρίδα. Επέστρεψε σε μια πατρίδα με πολλά προβλήματα, αλλά με πολλή όρεξη για συνεισφορά στην κοινωνία. Αποφάσισε συνειδητά πως θα επενδύσει τον χρόνο της στα κοινά έτσι ώστε να κληροδοτήσει στα παιδιά της μια κοινωνία καλύτερη από αυτή που βρήκε. Καθώς έχει επίγνωση των δυσκολιών της εποχής, ξέρει καλά πως διαθέτουμε βαριά κληρονομιά ανθεκτικότητας. Είναι σίγουρη πως θα ανταπεξέλθουμε! Έχει σπουδάσει εγκληματολογία σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και είναι απόστρατος αστυνομικός της δημοτικής αστυνομίας της Νέας Υόρκης (NYPD). Έχει διατελέσει διερμηνέας και μεταφράστρια στις γλώσσες των αγγλικών, ισπανικών, ελληνικών για την αστυνομία και τα δικαστήρια της Νέας Υόρκης. Υπήρξε εθελόντρια συμπαράστασης και πρώτων βοηθειών σε θύματα σεξουαλικής κακοποίησης στο νοσοκομείο Roosevelt/Columbia Presbyterian Hospital. Είναι ενεργό μέλος (ταμίας) της διοίκησης της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναργειακού, καθώς επίσης και της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Καστοριάς (ταμίας).

Ζούπας Μιχαήλ (Μιχάλης)

Ηλεκτρονικός – Εκπαιδευτής ενηλίκων

Κατάγεται από τα Σπήλαια Καστοριάς, και είναι γιος του Φωτίου και της Μαίρης Ζούπα. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικός και ασκεί αυτό το επάγγελμα με εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας. Είναι πτυχιούχος εκπαιδευτής ενηλίκων και διδάσκει κατά καιρούς σε σχολεία ενηλίκων. Είναι πτυχιούχος marketing. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Κοινότητας Σπηλαίων και πρόεδρος του π. Συλλόγου Σπηλαιωτών. Είναι πτυχιούχος προπονητής ποδοσφαίρου UEFA Β. Είναι ιεροψάλτης στον ιερό ναό Αγίας Κυριακής Σπηλαίων και σε γειτονικά χωριά. Είναι τρίτεκνος πατέρας, παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Μπόδα του Χρυσού. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται κυρίως με δραστηριότητες στην φύση και το διάβασμα.

Ζουρμπίδου Κύρου Μαρία

Λογίστρια

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό το Δεκέμβριο του 1977 όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι κόρη του Γεωργίου Ζουρμπίδη και της Σοφίας (Μπουμπού) Κεχαΐδου. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Κύρου και μητέρα δύο παιδιών. Από το 1995 δραστηριοποιείται στον χώρο των λογιστικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών. Είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος και διετέλεσε αντιδήμαρχος από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Νοέμβριο του 2021.

Κανδύλης Στυλιανός

Αρτεργάτης

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1996 και κατοικεί στο Άργος Ορεστικό. Έχει σπουδάσει Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Από το 2019 εργάζεται σε αρτοποιείο στο Βογατσικό. Είναι γιός του αείμνηστου Κωνσταντίνου Κανδύλη που διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος από το 2011 με την «Προτεραιότητα στον πολίτη» και υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος.

Καραγεωργίου Ηρακλής

Μηχανολόγος ηλεκτρονικών υπολογιστών, στέλεχος πληροφορικής ελβετικής τράπεζας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Αποφοίτησε από το Λύκειο Άργους Ορεστικού και συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία από όπου πήρε το πτυχίο των Μαθηματικών επιστημών (Μαθηματικά, Στατιστική και Πληροφορική) το 1986. Διετέλεσε μέλος του Ινστιτούτου των Μαθηματικών και Εφαρμογών της Μεγάλης Βρετανίας. Συνέχισε την καριέρα του στη Ζυρίχη της Ελβετίας ως στέλεχος μιας από τις μεγαλύτερες Ελβετικές Τράπεζες, στον τομέα της Πληροφορικής και ιδιαίτερα στα Συστήματα Ασφάλειας των Εφαρμογών και Ταυτοποίησης, όπου εργάζεται μέχρι σήμερα. Κατά την 33χρονη πορεία του ηγήθηκε πολλών projects στον τομέα της Πληροφορικής και της τεχνολογίας καθώς και δραστηριοποιήθηκε ως ΙΤ σύμβουλος σε πολυάριθμες επιχειρήσεις του κλάδου. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κυριακίδη Καραγεωργίου και έχουν έναν γιό, τον Ρήγα.

Καράτζιος Αλέξανδρος

Δικηγόρος

Δικηγόρος, κάτοχος ΜΔΕ στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση.

Κασιμιάδου Κατίνα (Κατερίνα)

Νοσηλεύτρια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Είναι μητέρα δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου Κύρου 21 ετών και της Δωροθέας Κύρου 18 ετών. Φοίτησε από το 2007-2009 στην ΕΠΑ.Σ Γρεβενών του Υπουργείου Υγείας και έλαβε πτυχίο «Βοηθός Νοσηλευτή». Από το 2010 ως το 2016 εργάστηκε στην μαιευτική - γυναικολογική κλινική «ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ» στην Καστοριά. Το 2011-2012 φοίτησε στο ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού και έλαβε το δεύτερο πτυχίο της «Βοηθός Νοσηλευτή». Το 2013-2014 φοίτησε στο ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού και έλαβε πτυχίο «Βοηθός ιατρικών εργαστηρίων». Το 2016 διορίστηκε στο Γ.Ν. Καστοριάς ως υγειονομικός. Εργάστηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και στη συνέχεια στο τμήμα της χειρουργικής κλινικής όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα. Το 2021 έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην Καρδίτσα στο τμήμα «Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας» όπου φοιτεί.

Κέφας Κωνσταντίνος

Γουνοποιός

Γεννήθηκε το 1970. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Το επάγγελμα του είναι γουνοποιός. Διετέλεσε ενεργό μέλος σε συλλόγους του τόπου μας, καθώς και πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Ασπροκκλησιάς (2006 -2010). Η ενασχόληση και η εμπειρία του με τα κοινά παρακινείται από την αγάπη του για τον τόπο που μεγάλωσε και ζει. Αυτά είναι που τον οδήγησαν στην απόφαση να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Γιατί το αξίζουν.

Κοσκινάρη Αργυρώ

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κωσταράζι. Πολιτικός μηχανικός Τ. Ε. εργάσθηκε για πολλά χρόνια σε τεχνικό γραφείο της περιοχής. Το τελευταίο διάστημα απασχολήθηκε μέσω προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στο τμήμα Τοπογραφίας της Δ/σης Γεωργίας. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Η δίψα της για μάθηση την έχει ωθήσει να παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων Διά Βίου Μάθησης. Η ενασχόληση της με τα κοινά είναι διαρκής, είτε μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης συμμετέχοντας σε εκλογικές διαδικασίες (εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος της μειοψηφίας στον Δήμο Άργους Ορεστικού την περίοδο 2011-2014), είτε με τη συμμετοχή της σε συλλόγους του Κωσταραζίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Κωνσταντινίδου Βαρβάρα

Ιδιωτική υπάλληλος

Γεννήθηκε στη Κοζάνη το 1972. Μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στο Άργος Ορεστικό. Είναι βοηθός βρεφονηπιοκόμου. Άσκησε το επάγγελμα από το 1992 έως το 2006 στον ιδιωτικό τομέα. Διετέλεσε υπάλληλος σε γνωστά δικηγορικά γραφεία της Καστοριάς, για 14 έτη. Εργάστηκε επίσης σε συμβολαιογραφείο για περίπου ένα έτος. Υπήρξε υπάλληλος του Δήμου Καστοριάς στη Υπηρεσία καθαριότητας. Είναι παντρεμένη κι έχει δύο παιδιά.

Κωστόπουλος Βασίλειος

Συνταξιούχος αστυνομικός

Γεννήθηκε το 1970 στην Καστοριά και κατοικεί μόνιμα στο Άργος Ορεστικό. Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία για 25 χρόνια και συνταξιοδοτήθηκε το 2016. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Χριστινίδου και πατέρας τριών παιδιών, της Παρασκευής, της Εμμανουηλίας και του Παύλου.

Λιάπη Αναστασία (Νατάσα)

Συγγραφέας – φωτογράφος

Γεννήθηκε στην Καστοριά. Κατάγεται από τη Βελανιδιά και τη Δαμασκηνιά του Βοΐου Κοζάνης, αλλά από πολύ μικρή ηλικία ζει στο Άργος Ορεστικό. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Μπουκόνη και έχουν τρία παιδιά: Την Κωνσταντίνα, τον Θωμά και τον Αλέξανδρο. Η γενικότερη αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησε στο να γράφει και να εικονογραφεί παραμύθια. Παράλληλα με τη συγγραφή, ασχολείται με τη φωτογραφία και το θέατρο. Δηλώνει λάτρης της παράδοσης και του πολιτισμού, ενώ διαρκώς εμπνέεται από νέες ιδέες και οραματίζεται νέους δρόμους για να προβάλει την αξία, τα ήθη και τα έθιμα ενός τόπου.

Λιόκος Χρήστος

Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός

Γεννήθηκε το 1978 στο Άργος Ορεστικό, όπου και κατοικεί σήμερα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Είναι διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στις κατασκευές και από το 2009 ως δημόσιος υπάλληλος στην Πολεοδομία Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού.

Μαντζάρη Μαρία

Ορθοπαιδικός χειρουργός

Μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού με άριστα το 2006. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2012. Ξεκίνησε το 2013 την ειδίκευσή της στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Καστοριάς και στην ορθοπαιδική κλινική του Νοσοκομείου Καστοριάς. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της ως ορθοπαιδικός χειρουργός -τραυματολόγος στην Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων το 2020, Συμμετέχει ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής σε πολλαπλά συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια της ορθοπαιδικής κλινικής, καθώς και σε διεθνή συνέδρια με πολλαπλές εργασίες. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εδώ και δύο συναπτά έτη εργάζεται ως ιδιώτης ορθοπαιδικός χειρουργός στο Άργος Ορεστικό.

Μαρτίνος Γεώργιος

Υπάλληλος Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, MSc Δημόσια Διοίκηση

Γεννήθηκε στο Διδυμότειχο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και από το 1997 ζει και εργάζεται στο Άργος Ορεστικό. Σπούδασε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο τμήμα Λογιστικής και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Δημόσια Διοίκηση του διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλαδας. Υπηρετεί από το 2005 στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στη συνέχεια στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στο τμήμα αλλοδαπών Καστοριάς. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Νάτσιου, η οποία εργάστηκε επί σειρά ετών στην Αγροτική και στην Τράπεζα Πειραιώς και πλέον είναι υπάλληλος του υπουργείου οικονομικών. Έχει δύο γιους, τον Δημήτρη φοιτητή του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Φλώρινα και τον Ανδρέα φοιτητή Φαρμακευτικής στο ΑΠΘ. Ασχολείται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, στο οποίο προσφέρει εδώ και χρόνια από τη θέση του διαιτητή, του κριτή και του τεχνικού παρατηρητή. Τον ελεύθερο χρόνο του δραστηριοποιείται σε συλλόγους και συμμετέχει στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Επιθυμία του είναι η ενεργή συμμετοχή του στο έργο της Δημοτικής Αρχής, με νέες ιδέες και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο μας.

Μαυραντζάς Δημήτριος

Τεχ. Πολιτικός Μηχανικός, Εργολάβος Δημοσίων Έργων

Είναι Τεχ. Πολιτικός Μηχανικός, Εργολάβος Δημοσίων Έργων. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

Μορφίδης Πλάτων

Αγρότης

Κατάγεται από το Σκαλοχώρι Βοΐου. Κατοικεί στο Άργος Ορεστικό τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Κύρου, που εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς και πατέρας δύο παιδιών, του Χρήστου και της Ανδριάνας. Είναι επαγγελματίας αγρότης και ασχολείται με την καλλιέργεια σιτηρών. Έχει διατελέσει πρόεδρος τοπικής κοινότητας Σκαλοχωρίου για δύο συνεχείς θητείες και έχει πείρα σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καστοριάς με έδρα το Άργος Ορεστικό τα τελευταία 9 χρόνια και έχει δραστηριοποιηθεί σημαντικά σε θέματα εκπροσώπησης αγροτών.

Μουτζίκη Στυλιανή (Στέλλα)

Ιδιωτική υπάλληλος

Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στο Άργος Ορεστικό. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Άργους. Εργάζεται ως υπάλληλος, σε βιβλιοπωλείο της πόλης μας. Επί σειρά ετών είναι ενεργό μέλος του συλλόγου Μικρασιατών «Η Κύζικος» και εκλεγμένη αντιπρόεδρος τον τελευταίο χρόνο.

Μπάκα Χριστίνα

Τραπεζική υπάλληλος

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό. Απόφοιτος Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού. Τελείωσε το Τεχνικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, παίρνοντας πτυχίο παρασκευάστριας ιατρικών εργαστηρίων, καθώς και το ΤΕΕ Καστοριάς στην ίδια ειδικότητα. Εργάστηκε ως παρουσιάστρια, αρχισυντάκτρια και ρεπόρτερ στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Καστοριάς Castor Channel, στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού ως παρασκευάστρια και το 2005 στο ΙΚΑ Καστοριάς ως διοικητική υπάλληλος. Το 2007 (μετά από διαγωνισμό ΑΣΕΠ) διορίστηκε στην Τράπεζα Πειραιώς, όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα. Από το 2019 είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη» του Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου. Διετέλεσε πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Μπατσέλα Ζωή

Οικιακά

Γεννήθηκε το 1985 και κατοικεί μέχρι σήμερα στους Αμπελόκηπους του Δήμου Άργους Ορεστικού. Είναι παντρεμένη με τον Αργύρη Παπασωτηρίου και μητέρα δύο παιδιών. Αποφοίτησε από το ΤΕΕ Άργους Ορεστικού με την ειδικότητα βοηθός νοσηλευτή. Εργάστηκε από το 2004 έως το 2018 σε τοπική αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Μπατσέλας Θωμάς (Μάκης)

Τοπογράφος Μηχανικός, Μελετητής Δημοσίων Έργων

Γεννήθηκε στους Λαχανόκηπους το 1960. Απόφοιτος του Λυκείου Αργους Ορεστικού και Διπλωματούχος Τοπογράφος Μηχανικός ΑΠΘ από το 1984. Ως Μελετητής Δημοσίων Έργων με έδρα την Καστοριά, εκπόνησε, ατομικά και ομαδικά, εκατοντάδες μελέτες έργων υποδομής για Δήμους και Κοινότητες της Δυτικής Μακεδονίας (δίκτυα αρδευτικά - υδρεύσεων - αποχετεύσεων, επεξεργασία λυμάτων, αναδασμοί, οδοποιίες, κτιριακά, αποκαταστάσεις μνημείων, αναπτυξιακά-πολεοδομικά σχέδια, κλπ.) Διετέλεσε μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Ν. Καστοριάς και του Δ.Σ. ΔΕΥΑ Καστοριάς ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ. Μέλος και αρωγός συλλόγων με κοινωνική προσφορά. Αρθρογράφος στις εφημερίδες ΕΘΝΟΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα τελευταία 10 χρόνια. Παντρεμένος με την Βάνα Αποστόλου και πατέρας μιας κόρης 19 ετών.

Μπελονάκη Πρώιου Αφροδίτη

Καθηγήτρια φυσικής αγωγής

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζεί στο Άργος Ορεστικό. Είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής (πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α., του Α.Π.Θ.) και υπηρετεί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου μας, στο οποίο υπηρέτησε και ως υποδιευθύντρια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως προπονήτρια χιονοδρομίας, αντισφαίρισης και στίβου. Διετέλεσε Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης - Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού επί σειρά ετών - νυν Αντιπρόεδρος, είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος αθλητικών, πολιτιστικών, λαογραφικών και φιλανθρωπικών συλλόγων - φορέων και ομάδων εθελοντών. Εκλέγεται από το 2010 με την ομάδα "Προτεραιότητα στον Πολίτη" του Δημάρχου μας Πάνου Κεπαπτσόγλου και έχει θητεύσει ως Αντιδήμαρχος Παιδείας - Αθλητισμού - Πολιτισμού - Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.α., ως Πρόεδρος - Αντιπρόεδρος - μέλος στις Σχολικές Επιτροπές, στον ΟΠΑΚΠΑ, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, στην Επιτροπή Διαβούλευσης καθώς και σε διάφορες άλλες επιτροπές του Δήμου μας. Η αγάπη της για τον τόπο μας, η συνεχής, ανιδιοτελής και ακάματη διάθεσή της για προσφορά, αποτέλεσαν και αποτελούν το κίνητρο για την υποψηφιότητά της και πάλι. Είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Πρώιο συνταξιούχο καθηγητή φυσικής αγωγής από τον Γέρμα, και έχουν δύο παιδιά τον Ιωάννη (πρωταθλητή - μέλος της Εθνικής Ομάδας Χιονοδρομίας και παράλληλα φοιτητή του Πολυτεχνικού Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Α.Π.Θ.), και τη Σοφία (πτυχιούχο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ., με μετεκπαίδευση - μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και αναπληρώτρια εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης).

Μπίζιος Νικόλαος

Τεχνικός τηλεπικοινωνιών

Γεννήθηκε στη Γερμανία. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Θεοδωράκη, καθηγήτρια Αγγλικών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού και πατέρας τριών παιδιών. Ηλεκτρονικός-Τεχνικός εγκαταστάσεων, τηλεφωνικών κέντρων και δικτύων στον ΟΤΕ. Έχει πολυετή συνδικαλιστική δράση ως Γραμματέας και μέλος στην ΠΕΤ-ΟΤΕ Καστοριάς. Συμμετείχε ως Πρόεδρος, Γραμματέας και Μέλος για πολλά χρόνια στο Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού. Διετέλεσε μέλος της Ένωσης Γονέων Νομού Καστοριάς. Είναι αντιπρόεδρος της εκκλησιαστικής επιτροπής του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Άργους Ορεστικού.

Μπλιάγκα Πηνελόπη (Πόλυ)

Απόφοιτη ανθρωπιστικών σπουδών - Ιστορικός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βογατσικό. Είναι πτυχιούχος στον «ευρωπαϊκό πολιτισμό» του τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη «Δημόσια Ιστορία». Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με δράσεις που αφορούν την τοπική ιστορία. Είναι παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό Κώστα Παπουλίδη και έχει δύο παιδιά. Στόχος της είναι να συμβάλει στην ανάδειξη της ιστορίας του πολιτισμού και της ομορφιάς του τόπου μας

Μπουτσιάδης Σωτήριος (Τσέγας)

Αγρότης

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1981 και κατοικεί στην Αμμουδάρα Άργους Ορεστικού. Είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα Πόζογλου και έχουν δύο παιδιά, τη Στέλλα και τη Δήμητρα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΕ, της κατεύθυνσης υπαλλήλων διοίκησης και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως παραγωγός φασολιών, σιτηρών και πεπονοειδών. Είναι πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδάρας, μέλος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Αγίου Νικολάου Αμμουδάρας, αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού, ενεργό μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άργους Ορεστικού. Το 2019 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος και από τον Δεκέμβριο του 2021 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022 διετέλεσε αντιδήμαρχος Αμαξοστασίου και Καθημερινότητας.

Νατσούλη Αγνούλα (Αγνή)

Εκπαιδευτικός MSc

Γεννήθηκε το 1975 και είναι μόνιμη κάτοικος της κοινότητας Κωσταραζίου. Είναι κόρη του Νατσούλη Νικολάου και της Νατσούλη Βαΐας, συνταξιούχοι αγρότες-πτηνοτρόφοι. Έχει μια κόρη, την Ευσταθίου Ευτυχία, η οποία σπουδάζει Μαιευτική στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στην Πτολεμαΐδα. Απόφοιτη της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Λάρισας. Απόφοιτη της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον Δημόσιο Λόγο και Ψηφιακά Μέσα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Πιστοποιημένη εκπαιδευτικός ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, με πιστοποίηση στη Διαπολιτισμική εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Έχει εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα ως υπεύθυνη υποδοχής και ως υπεύθυνη διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2000 σε τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής, της ευρύτερης χώρας και της Κύπρου. Από το 2008 εργάζεται ως εκπαιδευτικός στις Επαγγελματικές σχολές της Δ.ΥΠ.Α και στα δημόσια ΙΕΚ Καστοριάς, Γρεβενών και Πτολεμαΐδας. Η αγάπη για τον τόπο της, την ώθησε από πολύ νεαρή ηλικία, να ασχοληθεί με την εθελοντική συμμετοχή σε δράσεις της περιοχής. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Κωσταραζίου και αντιπρόεδρος του συλλόγου γυναικών «Διαμαντόνυφη» Κωσταραζίου, στους οποίους είναι ενεργό μέλος έως και σήμερα.

Νένος Γ. Ιωάννης

Επιχειρηματίας

Είναι 37 ετών, παντρεμένος με την Θωμαή Μουσουλή και πατέρας 2 αγοριών, του Γιώργου και του Νίκου. Μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό, σε μία πενταμελή οικογένεια, με πατέρα τον Γεώργιο Νένο, μητέρα την Αναστασία Νένου και τα δύο του αδέρφια, τον Κωνσταντίνο και τον Ευθύμη. Μετά τις πανεπιστημιακές του σπουδές στο Α.Π.Θ., επέστρεψε στο Άργος Ορεστικό όπου ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται με 2 επιχειρήσεις τεχνολογικού εξοπλισμού, εδώ στο Άργος Ορεστικό και στην Καστοριά. Συμμετέχει ενεργά σε συλλογικές δράσεις και δίνει διαρκή αγώνα για την προαγωγή και τη διατήρηση όλων των σημαντικών εθίμων και δράσεων της περιοχής μας. Αποφάσισε να συμμετάσχει στις Δημοτικές εκλογές γιατί επιθυμεί να προσφέρει ουσιαστικά και με πράξεις στον Δήμο μας, που οφείλει να έχει μέλλον, όραμα και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ουζούνη Αφροδίτη

Δικηγόρος

Γεννημένη το 1988, μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό όπου ζει μέχρι και σήμερα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και από το 2015 διατηρεί το δικό της δικηγορικό γραφείο στην πόλη της Καστοριάς. Είναι Αντιπρόεδρος του αθλητικού σωματείου « Φιλαθλητικός Σύλλογος Άργους Ορεστικού » καθώς και μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου « Η Ορεστίς » και της « Φιλοπτώχου » Άργους Ορεστικού.

Παγκουλίδου Μαρία

Κοινωνική λειτουργός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό. Εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι της Δ.Ε. Βιτσίου Καστοριάς. Έχει δύο παιδιά, την Αθηνά Χατζή που σπουδάζει Πολιτικός Μηχανικός και τον Δημήτρη Χατζή που φοιτά στην Γ' Λυκείου.

Πάντου Τόλιου Αναστασία

Κτηνοτρόφος

Γεννήθηκε το 1990 στην Καστοριά. Κατάγεται από τους Αμπελόκηπους του Δήμου Άργους Ορεστικού, όπου και μεγάλωσε. Μητέρα ενός κοριτσιού και παντρεμένη με τον Τόλιο Θωμά (Ρίκα). Κατοικεί στην Ασπροκκλησιά και διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα με τον σύζυγο της. Παράλληλα εργάζεται ως γραμματεία σε φροντιστήριο αγγλικών. Μέλος στον γυναικείο ποδοσφαιρικό όμιλο Καστοριάς από το 2017, στον οποίο διατέλεσε Γενική γραμματέας από το 2019-2020. Επίσης είναι αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων ΠΕΛΣΑ από το 2019 έως και σήμερα. Ένα άτομο με έντονο ενδιαφέρον προς τα κοινά, το οποίο θα ήθελε να συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στον Δήμο τον οποίο έχει μεγαλώσει.

Παντουλάρης Στέργιος

Ιδιωτικός υπάλληλος

Γεννήθηκε το 1969 στην Καστοριά. Μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο της πόλης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Επί σειρά ετών δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του εμπορίου. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε εταιρεία που ανήκει στον κλάδο της γούνας. Είναι παντρεμένος με τη Φιλόλογο Νένα Γιάκα με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τη Θεοδώρα, πτυχιούχο της Νομικής του ΑΠΘ και τον Βασίλη, φοιτητή Πληροφορικής του ΑΠΘ.

Πισμίχου Αγγελική

Πτυχιούχος Νομικής ΑΠΘ, Κάτοχος Μεταπτυχιακού MBA, υπάλληλος ΕΦΚΑ Καστοριάς

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό στις 08/12/1978. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού και κατόπιν εισήχθηκε στην Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από τις 26/03/2001 οπότε και πήρε το πτυχίο, επέστρεψε ως ασκούμενη και κατόπιν Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Καστοριάς. Από το 2004 εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στο ΙΚΑ (πλέον ΕΦΚΑ) Καστοριάς. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ΜΒΑ. Είναι παντρεμένη με τον Φάνη Αποστολάκη κι έχει δύο παιδιά. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Σαμαριναίων Ν. Καστοριάς, έχει διατελέσει μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς, του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Δυτικής Μακεδονίας. Επίσης συμμετέχει στο μουσικό σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού PrimaNota, στην Θεατρική Ομάδα Άργους Ορεστικού και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού, στις δράσεις του οποίου συμμετέχει ανελλιπώς όλη η οικογένειά της.

Πρέμπτη Όλγα Δήμητρα

Ειδική Παιδαγωγός

Γεννήθηκε το 1993 στην Θεσσαλονίκη. Είναι μονογενέας και μητέρα ενός αγοριού. Μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικού όπου τελείωσε και το λύκειο. Εισήχθη στο ΠΑΜΑΚ στο τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής με κατεύθυνση «Εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες» ΠΕ71. Εργάζεται ως αναπληρώτρια δασκάλα ειδικής αγωγής. Επίσης εργάστηκε στο Κ.Ε.Α.Τ.-Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Παράρτημα Θεσσαλονίκης) και στη Δομή Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας Δήμο Παύλου Μελά «Παιδική Ομπρέλα». Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες της αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Άργους Ορεστικού αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είναι υποψήφια με την παράταξη του κ. Κεπαπτσόγλου Παναγιώτη, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα.

Σαββίδου Χαραλαμπία (Χαρά)

Δικηγόρος

Είναι 27 χρονών και κατάγεται από το Άργος Ορεστικό Καστοριάς, όπου και ζει μόνιμα από το 2017 και εντεύθεν, μετά το πέρας των σπουδών της. Είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, εν ενεργεία δικηγόρος και κάτοχος μεταπτυχιακού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με αντικείμενο το Ποινικό Δίκαιο και τις εξαρτήσεις. Τον τελευταίο δε ένα χρόνο εξασκείται - παράλληλα με το κομμάτι της δικηγορίας- και σ' αυτό της συμβολαιογραφίας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού. Ούσα φοιτήτρια, υπήρξε για 2 χρόνια εθελόντρια στο Europe Direct Κομοτηνής, με ποικίλες ανθρωπιστικές, φιλοζωικές και περιβαλλοντικές δράσεις, ενώ παράλληλα έκανε σεμινάρια και στη φιλολογική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου με θέμα την τραγωδία και την κωμωδία στο αρχαίο θέατρο.

Σιδέρης Βασίλειος

Ιδιωτικός υπάλληλος

Γιος του Παναγιώτη Σιδέρη και της Ευαγγελίας Γαλμπάδη, γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό το 1999, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού και έκτοτε δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ιδιωτικός υπάλληλος στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί με έδρα το Άργος Ορεστικό στον τομέα της κατασκευής δημόσιών και ιδιωτικών τεχνικών έργων υποδομής. Είναι γνήσιος φυσιολάτρης, γεγονός που τον οδήγησε στο να ασχοληθεί ερασιτεχνικά με τους αγώνες εκτός δρόμου με μηχανές (enduro) και την πεζοπορία σε μονοπάτια άπειρου φυσικού κάλους της περιοχής μας.

Σιδοπούλου Αικατερίνη

Τραπεζική υπάλληλος

Γεννήθηκε το 1980 στην Καστοριά, κόρη του Κώστα και της Σοφίας, μεγάλωσε στην Ασπροκκλησιά όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα με την οικογένειά της. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Λαμπή και μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Από το 2004 μέχρι και σήμερα εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια που διαχρονικά υπήρξε ενεργή ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση είχε πάντα έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά, η διάθεση για προσφορά και η αγάπη για τον τόπο που ζει και δραστηριοποιείται την οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος.

Σταυροπούλου Κωνσταντίνα

Γυμνάστρια

Γεννήθηκε στη Γερμανία, όπου και έζησε τα πρώτα παιδικά της χρόνια. Έκτοτε ζει και δραστηριοποιείται στο Άργος Ορεστικό. Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α του Α.Π.Θ. Εργάστηκε ως Υπεύθυνη Εκπαίδευσης του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ν. Καστοριάς και αργότερα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Άργους Ορεστικού ,υλοποιώντας επί πολλά χρόνια δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα στους ενήλικες πολίτες. Είναι κριτής στίβου και προπονήτρια του σκι. Από το 2019 είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Προτεραιότητα στον πολίτη». Διετέλεσε αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού γραφής Braille και Νοηματικής Γλώσσας. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως υπάλληλος σε τηλεφωνικό κέντρο.

Στεργιόπουλος Στέργιος

Οικονομολόγος MSc

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μηλίτσα Καστοριάς. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Λέκκου και πατέρας 2 αγοριών. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές (Msc) στην Λογιστική και Ελεγκτική και στη Διασφάλιση Ποιότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Μελετητή για Οικονομικές μελέτες και Οργάνωσης και Επιχειρησιακής Έρευνας. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη της Καστοριάς με εικοσαετή και πλέον εμπειρία. Είναι εκλεγμένο μέλος στην Ένωση Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνών Οικονομολόγων Νομού Καστοριάς ως Ταμίας κατά τα προηγούμενα έτη. Κατά τα προηγούμενα έτη είχε ενασχόληση με τα πολιτιστικά δρώμενα της Μηλίτσας.

Τατσίδης Φώτιος

Οικονομολόγος MSc

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό το 1982.Σπούδασε οικονομικά με μεταπτυχιακές σπουδές στα διεθνή οικονομικά στη Θεσσαλονίκη και το Ρότερνταμ αντίστοιχα. Ασκεί το επάγγελμα του λογιστή και του ασφαλιστικού συμβούλου από το 2013. Δημοτικός σύμβουλος με την Προτεραιότητα στον πολίτη από το 2014 ,Αντιδήμαρχος οικονομικών 2017-2018 , Αντιδήμαρχος πολιτισμού-παιδείας 2023 , πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.Ο. από το 2018 έως σήμερα.

Τζακόπουλος Άγγελος Θεόδωρος

Στρατιωτικός

Κατάγεται από το Βέλος Καστοριάς και είναι γιος του ιερέως Χρήστου Ζακοπούλου και της πρεσβυτέρας Λουκίας είναι πατέρας δύο παιδιών υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό από το 1997 και φέρει το βαθμό του ανθυπασπιστή αυτή τη στιγμή υπηρετεί στη φρουρά Κοζάνης ασχολείται με τη μελισσοκομία και χόμπι του είναι το κυνήγι.

Τζακόπουλος Χρήστος

Μελισσοκόμος – Δασολόγος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε Θεσσαλονίκη με καταγωγή από το χωριό Βέλος του Άργους Ορεστικού. Είμαι 35 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών. Το 2005 εισήχθη στη Σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. απ’ όπου και αποφοίτησε. Η αγάπη για τον τόπο καταγωγής του ήταν που το 2011 τον οδήγησε να ασχοληθεί με τη μελισσοκομία που ασκεί μέχρι και σήμερα. Ζει και εργάζομαι στον τόπο μας, καθώς είναι ο ιδιοκτήτης της μελισσοκομικής επιχείρησης «ΜΕΛΙΒΕΛΟΣ / MELIVELOS» που παράγει τα πολυβραβευμένα τοπικά μελισσοκομικά προϊόντα.

Τοκατλίδης Ηλίας

Αγρότης - Μελισσοκόμος

Ο Ηλίας Τοκατλίδης του Γεωργίου και της Μαρίας γεννημένος στο Μελάνθιο Καστοριάς είναι παντρεμένος με την Ουρανία (Ράνια) Λαγορίτη και πατέρας δύο αγοριών του Γιώργου, 16 ετών και του Δημήτρη 13 ετών. Αγρότης και μελισσοκόμος στο επάγγελμα και πρώην ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος στο Άργος Ορεστικό. Δραστήριος με μεγάλη αγάπη στην παράδοση διατελεί πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελανθίου για δεύτερη φορά. Με έντονη κοινωνικότητα γνωρίζει καλά τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και έχοντας έντονο το συναίσθημα της κοινωνικής προσφοράς και της αγάπης για τον συνάνθρωπο, στόχος του είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια καλύτερη κοινωνία για μας και τα παιδιά μας.

Τόλκος Ζήσης

Μαθηματικός

Κατάγεται από το Βογατσικό. Είναι Μαθηματικός. Είναι παντρεμένος με τη Ζηκούλη Ευγενία εκπαιδευτικό και ζούνε στο Άργος Ορεστικό. Έχουν δυο παιδιά, έναν γιο το Θανάση, γιατρό Μαιευτήρα Χειρουργό – Γυναικολόγο και μια κόρη τη Φιλαρέτη , εκπαιδευτικό. Έχει διδάξει στο 1ο Γυμνάσιο και για πολλά χρόνια στο Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού. Είναι υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Πάνου Κεπαπτσόγλου, έναν άνθρωπο με όραμα, θέληση και ικανότητα. Αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές γιατί ως ενεργός πολίτης επιθυμεί να προσφέρει στον τόπο, με αγάπη για τους συμπολίτες του. Η μεθοδικότητα και η οργανωτικότητα που τον διέκριναν ως καθηγητή πιστεύει πως θα φανούν χρήσιμες δεξιότητες στο δημόσιο βίο.

Τοτονίδου Ησαΐα (Σάσα)

Αστυνομικός

Γεννήθηκε το 1974 στο Άργος Ορεστικό όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Νεστραμιώτη και μητέρα δυο κοριτσιών της Αναστασίας και της Μαρίας. Είναι Αστυνομικός και υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού στο Γραφείο Ταυτοτήτων. Είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος από το 2019. Διετέλεσε Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους Ορεστικού 2019 - 2021. Σήμερα διατελεί αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης μέριμνας, πρόνοιας, δημόσιας υγείας και δημόσιας ασφάλειας.

Τρυφόπουλος Θωμάς

Λογιστής – Ασφαλιστής

Γεννήθηκε το 1984. Μεγάλωσε και δραστηριοποιείται στους Αμπελόκηπους Καστοριάς. Σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο τμήμα Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Κοζάνης. Από το 2005 εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και από το 2010 ως ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής-φοροτέχνης. Από μικρή ηλικία έως και σήμερα ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής με προσφορά σε αρκετές ομάδες και ως διοικητικό στέλεχος στην ομάδα του χωριού του. Από το 2014 έως το 2019 διατέλεσε πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αμπελοκήπων. Από το 2019 έως και σήμερα είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος. Στη διάρκεια της τρέχουσας θητείας τιμήθηκε και διατέλεσε σε θέσεις ευθύνης αντιδημάρχου κατά το έτος 2022 καθώς και προέδρου σχολικής επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης για 2,5 ετη.

Τσιόλα Πηνελόπη (Πόπη)

Δασοπόνος Διεύθυνσης Δασών Καστοριάς

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Άργος Ορεστικό, Καστοριάς. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Δασοπονίας της σχολής Τεχνολόγων Γεωπονίας Πατρών . Μετά την απόκτηση του πτυχίου (1989), ασχολήθηκε ως Εργολήπτης Δημοσίων Δασοτεχνικών Έργων & Εργασιών Α΄τάξεως (έτος απόκτησης του πτυχίου Ε.Δ.Δ.Ε 1992), και ως Δασοπόνος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στη Δ/νση Δασών Καστοριάς έως και το έτος 2004. Από το έτος 2005 έως και σήμερα υπηρετώ ως μόνιμος Δημόσιος υπάλληλος - Δασοπόνος, στη Διεύθυνση Δασών Καστοριάς. Το έτος 2019 υπηρέτησε ως αποσπασμένη υπάλληλος, στο Γραφείο του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας με έδρα ΖΕΠ Κοζάνης. Συμμετείχε σε πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων, προγραμμάτων και ημερίδων.

Τσιόλας Τριαντάφυλλος

Αγρότης – Ελεύθερος επαγγελματίας

Γεννήθηκε το 1991 και είναι παντρεμένος με τη Διαμαντούλα Χαστά και πατέρας ενός παιδιού. Φοίτησε στο 2ο Γυμνάσιο, στο Επαγγελματικό Λύκειο και στο Δημοτικό Ωδείο Άργους Ορεστικού. Για δέκα χρόνια συμμετείχε στη Φιλαρμονική του Δήμου Άργους Ορεστικού και στη στρατιωτική μπάντα κατά τη διάρκεια της θητείας του. Εδώ και δέκα χρόνια διατηρεί αγροτική επιχείρηση παραγωγής ζωοτροφών με έδρα τον Γέρμα. Ασχολείται με τα κοινά από το 2019 και είναι εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού.

Τσολακίδου Σπυροπούλου Ιωάννα

Γεωργός

Γεννήθηκε το 1972 . Είναι σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών. Πρώην διοικητικός υπάλληλος στο ΙΚΑ και στο ελεγκτικό συνέδριο Καστοριάς.

Φιλιάδης Στέργιος

Γουνοποιός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό. Πατέρας δύο παιδιών της Κατερίνας και της Παναγιώτας οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα της Εκπαίδευσης. Διατηρεί για πάνω από 30 χρόνια Γουνοποιητική επιχείρηση με έδρα το Άργος Ορεστικό. Από το 2014 και μέχρι σήμερα εκλέγεται ανελλιπώς δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου ο οποίος τον τίμησε με τα αξιώματα: • του αντιδημάρχου δύο φορές: 4/7/2018 έως 31/8/2019 με αρμοδιότητες: Παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού και 10/10/2020 έως 14/12/2021 με αρμοδιότητες μεταξύ άλλων : καθημερινότητα , Κοινωνική μέριμνα και πρόνοια, διοργάνωσης εμποροπανήγυρης • του Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης από το 2014 μέχρι το 2019 και από το 2022 έως και σήμερα • του Προέδρου της Επιτροπής μαρτυρικών χωριών , υλοποίησης ιστορικών ερευνών και αναζήτησης οικονομικών πόρων • του Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής από το 2014 έως το 2019 και από 7/10/2020 έως και σήμερα • του Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής από 10/10/2020 έως 14/12/2021. Το ήθος, η εντιμότητα η όρεξη για δουλειά και η αποτελεσματικότητα του Δημάρχου τον ώθησε να ζητήσει εκ νέου την ψήφο σας, ώστε να αποπερατωθεί ο τεράστιος όγκος των έργων που υλοποιούνται, να συνεχίσει να εργαζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας στον τόπο τους, να δίνει λύσεις στην καθημερινότητα των κατοίκων και να αναβαθμίζεται συνέχεια η ποιότητα ζωής.

Χαρισίου Κωνσταντίνος

Ιδιωτικός υπάλληλος

Γεννήθηκε το 1987 και κατοικεί στο Άργος Ορεστικό. Σπούδασε Τουριστικά Επαγγέλματα. Είναι υπεύθυνος πωλήσεων σε εταιρεία ηλεκτροφωτιστικών του νομού Καστοριάς. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Τσαντσούρη και πατέρας δύο παιδιών.

Χατζηκυριακίδης Νικόλαος

Οικονομολόγος

Γεννήθηκε το 1971 στη Γερμανία και μεγάλωσε στο Άργος Ορεστικό όπου ζει μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Θεοδωρίδου και πατέρας τριών παιδιών. Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι υπάλληλος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και υπηρετεί στη Δημοσιονομική Υπηρεσία Εποπτείας και Ελέγχου του Νομού Καστοριάς. Παρουσιάζει μακροχρόνια κοινωνική δράση, μέσω της συμμετοχής του σε Διοικητικά Συμβούλια πολιτιστικών, αθλητικών και σχολικών συλλόγων. Σήμερα είναι Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Άργους Ορεστικού. Διετέλεσε πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.Ο., ενώ σήμερα διατελεί την τρίτη του θητεία ως Αντιδήμαρχος του Δήμου μας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Αζέμη Ανδρομάχη

Νοσηλεύτρια

Ανδρονίκου Μαργαρίτα

Αστυνομικός

Αντωνίου Αθανάσιος (Σάκης)

Δάσκαλος MSc

Βλαχάδη Βαΐτσα (Βάγια)

Λογίστρια

Γκοσνιώτης Στέργιος (Γιούλης)

Γουνοποιός

Διαμαντόπουλος Δημήτρης

Διεθνολόγος, Ελεγκτής απόδοσης βοοειδών

Κράλλη Αγάπη

Ιδιωτική υπάλληλος

Λυγούρας Πασχάλης

Ιδιωτικός υπάλληλος

Μακρής Βασίλειος

Ιδιωτικός υπάλληλος

Μουτζίκης Δημήτριος (Μότζι)

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ

Μπατζόλη Αμαλία (συζ. Δημήτρη Ζήκα)

Ιδιωτική υπάλληλος

Τσιάγγου Ιωάννα

Εκπαιδευτικός

Φωτίου Φιλαρέτη

Φυσικοθεραπεύτρια ΑΤΕΙΘ

ΑΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ

Μιρκόπουλος Δημήτριος

Οικοδόμος

Μυρκόπουλος Βασίλειος

Αξιωματικός εν αποστρατεία

ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ

Βασιλειάδης Στέργιος

Πρώην τραπεζικός υπάλληλος

Μουσουλή Αλεξάνδρα (Αλεξία)

Αγρότισσα

Σαρτσίδης Γεώργιος

Ιδιωτικός υπάλληλος

Σιδεροπούλου Σοφία

Ιδιωτική υπάλληλος

ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ

Βλαχόπουλος Ευθύμιος Αρτοποιός

Αρτοποιός

Κάσσου Ασπασία

Κτηνοτρόφος

Μητσιάδου Ραφαηλία (Ραφαέλα)

Επιχειρηματίας

Παναγιωτόπουλος Γεώργιος

Ιδιωτικός υπάλληλος

Σιδόπουλος Βασίλειος

Στρατιωτικός

Σωτηρόπουλος Βασίλειος

Ιδιωτικός υπάλληλος

ΒΡΑΧΟΣ

Κυρκοπούλου Αφροδίτη

Φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Στεργιόπουλος Κωνσταντίνος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΔΙΑΛΕΚΤΟ

Ανδρεόπουλος Κωνσταντίνος

Γουνεργάτης

Διαμαντοπούλου Χρυσούλα Μαρία

Αγρότισσα

Μπαλιάκας Γεώργιος

Συνταξιούχος

ΚΑΣΤΑΝΟΦΥΤΟ

Κάρτζος Άγγελος

Συνταξιούχος αστυνομικός

Παπακωνσταντίνου Χρήστος

Πτυχιούχος βιολογίας

ΛΑΓΚΑ

Δήμου Πασχάλης

Ιδιωτικός υπάλληλος

Παπαϊωάννου Μαρία

Καθηγήτρια αγγλικών

ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ

Βλάχος Απόστολος

Αγρότης

Παππάς Ναούμ (Μάκης)

Ιδιωτικός υπάλληλος

ΜΕΛΑΝΘΙΟ

Καραγιαννίδης Θεόδωρος

Αγρότης

Χατζημιχαηλίδης Στυλιανός

Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΝΟΣΤΙΜΟ

Δατσιάδης Δημήτριος

Αγρότης

Σεριστατίδης Βασίλειος

Αγρότης

Χαλκιά Χριστίνα

Αγρότισσα

ΣΠΗΛΑΙΑ

Κάλτσιος Πασχάλης

Συνταξιούχος

Σταυρόπουλος Φίλιππος

Αστυνομικός

ΣΠΗΛΙΟΣ

Βασάδης Ηλίας

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Σαμαμίδου Κυριακή Βικτώρια (Βίκη) Κομμώτρια

Κομμώτρια

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Αντωνοπούλου Παναγιώτα

Ιδιωτική υπάλληλος

Βασιλειάδης Κωνσταντίνος

Αγρότης

Γεωργιάδης Νικόλαος

Ιδιωτικός υπάλληλος

Ζησιάδης Ιωάννης

Συνταξιούχος

Κοβάτση Χρυσάνθη

Ιδιωτική υπάλληλος

Μπαμπάκου Άννα

Γουνεργάτρια

Νικόπουλος Κοσμάς

Γουνοποιός

Ρουσκοπούλου Ελένη

Βρεφονηπιοκόμος

ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ

Γκασιώνης Στέργιος

Ελεύθερος επαγγελματίας

Γκόγκου Αναστασία

Ιδιωτική υπάλληλος

Οικονόμου Μαλαματή

Ελεύθερη επαγγελματίας

Σαγιατσή Βάια

Ιδιωτική υπάλληλος

Σαρακατσιάνος Δημήτριος

Ελεύθερος επαγγελματίας

Τζακόπουλος Γεώργιος

Στρατιωτικός

ΓΕΡΜΑΣ

Αναγνωστοπούλου Αφροδίτη

Ιδιωτική υπάλληλος

Γιαννάκης Παναγιώτης Θωμάς

Ιδιωτικός υπάλληλος

Δαραβίγκα Φιλαρέτη

Νοσηλεύτρια

Εξάρχου Ελένη

Καθηγήτρια

Ευαγγέλου Χαράλαμπος (Μπάμπης)

Γουνοποιός

Παπατζήμος Δημήτριος

Ελεύθερος επαγγελματίας

Τερλής Δημήτριος

Κτηνοτρόφος

ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ

Βασιλείου Βασίλειος

Ιδιωτικός υπάλληλος

Βολογιάννης Ελευθέριος

Ιδιωτικός υπάλληλος

Παρασχάκης Παράσχος (Πάρης)

Αρτοποιός

Στεργιάκας Κωνσταντίνος

Συνταξιούχος

Τζήκα Δήμητρα

Ιστορικός

Τόμος Αθανάσιος

Συνταξιούχος

Τσιτσή Εριφύλη

Μαγείρισσα

ΜΗΛΙΤΣΑ

Δημητριάδου Δήμητρα

Μαθηματικός

Νίκου Δημήτριος (Τακουλάρας)

Γουνεργάτης

Πετροπούλου Μαρία

Ιδιωτική υπάλληλος

Τερψοπούλου Δήμητρα

Μελισσοκόμος

Τσαντσούρη Βαΐτσα

Ηλεκτρολόγος μηχανικός